Inspiratie voor het inrichten van uw feestlocatie

De feestelijke decembermaand staat voor de deur. Goed om alvast na te denken over hoe je voor stralende feestdagen zorgt zonder veel afval. De werkgroep Afval 0. 0 van Samen Duurzaam Zeist verzorgt in de rubriek ‘Duurzaam Denken, Duurzaam Doen’ van de Nieuwsbode in drie delen inspirerende tips voor afvalvrije feestdagen.

Dit zijn de tips van Afval 0 (slingers en ballonnen). 0: Bezoek de kringloopwinkel voor tweedehands kerstversiering, maar ook voor je cadeautjes kun je bij hen terecht!. Zeist heeft er drie, dus er is ook nog keuze; Gebruik opnieuw wat je al in huis hebt aan feestartikelen en zie het als uitdaging om niks nieuws te kopen.

Een Duurzaam Feestje Geven

Verrassend en met minimale belasting voor het milieu. Vermijd bewust wegwerpartikelen als wegwerpborden en -bestek en papieren servetten. Investeer in plaats daarvan in servies van de kringloopwinkel en gebruik wasbare tafelkleden en servetten; Versier een boom in de tuin in plaats van een kerstboom binnen te zetten; En voor in de kerstboom kies je natuurlijk voor ledlampjes.

Trouwen is heel bijzonder, maar het met elkaar volhouden eigenlijk nog veel meer, een huwelijksjubileum is daarom ook zeker een feestje waard. Jaren geleden gaven jullie elkaar het ja-woord en eigenlijk moet dat elk jaar even gevierd worden. Zeker wanneer je een bijzonder jubileum huwelijk hebt bereikt en er zijn een heleboel jubileumjaren die extra bijzonder zijn, bij ons vind je veel versieringen jubileum voor een bijzonder feest.

Duurzame Verjaardagskaarten

Wanneer je 12,5 jaar getrouwd bent, heb je een koperen bruiloft en koper wordt in de taal gebruikt als waardevol of duurzaam en dat is natuurlijk ook het geval voor je huwelijk, want je bent dan al 150 maanden getrouwd! Dit is natuurlijk erg lang en een uitstekende reden voor een feest, dus kies bijvoorbeeld voor mooie slingers of reuze ballonnen met de woorden ‘Mr.

We hebben op het gebied van reuze ballonnen veel te kiezen, deze ballonnen zijn heel handig omdat je met één item al veel sfeer kunt brengen. Daarnaast zien ze er indrukwekkend en feestelijk uit want ze hebben namelijk een diameter van 90 centimeter! Je kunt ook kiezen voor een gave roze reuze ballon, bij Slingershop.

Feestartikelen, Decoratie

5 jaar jubileum. Een 25-jarig huwelijk wordt vaak uitgebreid gevierd en wanneer je 25 jaar getrouwd bent wordt dat ook wel een zilveren bruiloft genoemd. En bij een zilveren huwelijk hoort natuurlijk zilveren versiering, zo vindt je dus ook een hoop zilver in ons assortiment met versiering jubileum 25 jaar.

Feestversieringen Het Goedkoopst
Je kunt er ook voor kiezen om zilver te combineren met roze voor een romantische sfeer, of met zwart voor een chique sfeer, zo vier je een zilveren jubileum in stijl met versiering jubileum 25 jaar voor een 25 jarig huwelijk. De tientallen zijn ook heel bijzonder en na je zilveren jubileum ben je zo 30 jaar getrouwd, daarna volgt weer een bijzonder jubileum: 40 jaar getrouwd. versiering kopen.

Het halen van een gouden bruiloft is heel bijzonder. In veel gemeenten komt het zelfs in de krant te staan wanneer mensen 50 jaar huwelijk hebben. Helaas wordt niet iedereen oud genoeg om dit mee te mogen maken. Wanneer dit wel het geval is, is het uiteraard belangrijk om er een groot feest van te maken.

50 jaar getrouwd wordt ook wel een gouden huwelijk of gouden bruiloft genoemd. Het is dus zeer toepasselijk om veel gouden jubileum versiering te gebruiken. Dit kan met allerlei feestartikelen, zoals gouden ballonnen, folie ballonnen met het cijfer 50 voor het aantal jaren, reuze ballonnen, slingers, tasselslingers en waaiers. Er is genoeg te kiezen op het gebied van gouden jubileum versiering! Heb je een bedrijf met zalenverhuur? Dan kan het verstandig zijn om te investeren in kwalitatief goede feestversiering.

Bij Slingershop. nl vind je allerlei soorten feestversiering. Wanneer je een goede basis in huis haalt, dan hoeven de klanten zelf niet alles te regelen maar kunnen ze wel zelf personaliseren. Daarnaast kunnen wij voor zakelijke klanten extra aantrekkelijke offertes opstellen. Zo kunnen we bij afname van grote aantallen een scherp aanbod doen – Verjaardag versiering.

Welkom op de website van De Groene Ballon. Wij zijn een branchevereniging die bestaat uit verschillende leden welke allemaal dezelfde milieubewuste doelstellingen nastreven. Ballonnen zijn leuk, feestelijk, vrolijk en maken mensen blij! Maar…. babyshower versiering. ballonnen zijn belastend voor het milieu, dat is een alom bekend feit. Dus laat zo weinig mogelijk ballonnen op in de vrije natuur! Alle ballonnen die de lucht in gaan, komen uiteindelijk ook weer een keer naar beneden.

Inspiratie voor het inrichten van uw feestlocatie

Zoek je nog decoratie of voor het inrichten van jullie zaal of eventlocatie kijk dan zeker eens bij  sl-homedecoration.com, je vind er J-Line Wanddecoratie en veel meer. Tover je interieur om tot een gelukkige plaats. Met de “Fancy Colours” collectie van J-line wordt elk feest bij jou thuis een echte topper! We zien alleen maar happy faces aan de feesttafel verschijnen, want van die overvloed aan kleur ga je gegarandeerd stralen. Dus waarom versier je jouw feestlocatie dit jaar ook niet eens op een kleurrijke manier? Klik hier voor de  J-Line Wanddecoratie.

Sl-homedecoration.com

Geplaatst in: Page